onsdag 17 juni 2009

Grönt, lila och orange


Dagens sminkspiration kommer från mina fina skor. Ni får ingen riktig närbild, för nya tåfavoriten Sexy Divide från Essie har hunnit bli lite kantstött.


Jag använde Seasonal eye shadow trio Warm från Stila, 24/7 Glide-on eye pencil från Urban Decay i auberginelila Rockstar, en supergammal militärgrön skugga från Sephora och i Blush-on Worship från Face Stockholm på kinderna.


I förmiddags var jag på jobbet, med den ljusa stilaskuggan på ögonlocket, den orangea i yttre ögonvrån och globlinjen och Rockstar längs övre fransraden. Allt är målat ovanpå fantastiska Sin.



När jag kom hem från jobbet letade jag fram den gröna skuggan och sotade på lite med den. Jag fyllde på med oranget och lila också. Som vanligt ser färgerna lite mesiga ut på bilden, men i verkligeheten blev jag nöjd!


Den fina gröna Sephoraskuggan (no 114) har jag fått av en kompis för många år sedan. Locket sitter endast kvar med gummiband runt och en del av det guldiga och blåa glittret trillar ner under ögonen, men annars är den väldigt fin.

7 kommentarer:

  1. Jädrans vilka snygga skor. Lacket till är klockrent.

    SvaraRadera
  2. Vilket läckert nagellack!

    SvaraRadera
  3. Käthe: Tack, det har blivit en riktig favorit!

    SvaraRadera
  4. Jättefint, både skorna och sminket, riktigt kul och annorlunda färgkombi...

    SvaraRadera
  5. Grymt snygga skor och snyggt matchat med lacket!

    SvaraRadera
  6. Emma P: Tack! Jag gillade färgerna tillsammans så mycket att jag tror att de kan komma tillbaka här =)

    CrazyNails: Tack!

    SvaraRadera