lördag 21 februari 2009

Mysteriets lösning?


Kampen fortsätter. Nu har jag aktat mig noga för att få något annat än dessa baser och ögonkräm på locken innan skuggan. Såhär blev resultatet strax efter sminkning i morse:




Detta användes: Ljusgröna sparkling sage ur cliniquepaletten, naturally glossy mascara från Clinique, ögonbrynspenna från H&M, All about eyes concealer, That gal från Benefit, ögonprimers, vita skuggan moonligth och kitten ur paletten från Stila och rouget luxury från Make up Store.




Såhär såg ögonen ut nu ikväll. Färgerna är lite fadda, eftersom dagsljuset är slut, men skuggorna sitter på plats! Phu, ordningen är återställd! Jag vågar nog hävda att det faktiskt var You rebel som var boven i dramat. Jag vågar mig också på att slå fast att det blir oavgjort medan de båda skuggbaserna.

3 kommentarer:

  1. Förresten har jag hört många som sagt att ögonkräm ska man bara ha runt ögat och inte på själva ögonlocket, just för att det kan få ögonskuggan att "vecka sig" så det låter ju rätt troligt att det skulle vara det som är problemet. Jag har dock inte haft något problem än så länge men så tycker jag å andra sidan att Clinique All about eyes funkar rätt bra som primer också faktiskt. Förlåt för att jag kommentar-bombar dig förresten, tycker bara det är kul att man faktiskt har en kompis på pret-ty.;-)

    SvaraRadera
  2. Tur att det var skuggans fel och inte primern!

    SvaraRadera
  3. Kommentarbombning är alltid uppskattat! Förlåt att jag dröjt med svar, jag har varit iväg och bara haft schemalagda inlägg här.

    Jag har också hört det där om ögonkräm, men jag känner mig för torr på ögonlocken utan. Nu verkar iallafall skuggbalansen var återställd =)

    SvaraRadera