onsdag 5 juli 2017

Recensioner av KICKS nagelvård

Jag har varit rysligt seg med recenesioner på sistone, men nu är det dags! I höstas släppte KICKS en ny serie med nagelvård från egna märket. Jag har testat ett gäng, någon har jag till och med hunnit köpa igen! Serien består av åtta produkter, jag har testat fyra.

Idag vankas det nagelvårdsnyheter här, från , närmare bestämt. Kicks har tagit fram en nagelvårdsserie med åtta produkter: KICKS Gel Effect Top Coat (89 kr) beskrivs som ett  överlack med gelformula som lovar mycket hög glans och hållbart resultat. Det är ingen hit alls. Torkar extremt långsamt och blir inte riktigt hårt sen heller. Jag har lyckats få textilmärken 12 h efter lackning... KICKS All-In-One (89 kr) är en multiprodukt med kameliaolja som ska funger som baslack, topplack och nagelförstärkare i ett.  Som underlack har jag inga invändningar, men som överlack håller det inte måttet. Även detta torkar syrligt långsamt. Kanske borde jag testa KICKS Rapid Dry Top Coat (89 kr) som faktiskt beskrivs som ett snabbtorkande högglansigt överlack som bevarar manikyren istället?

KICKS Nail Growth Treatment (89 kr) är ett transeparent ljusrosa lack som lovar intensiv vård genom att stärka naglarna och motverka naglar som flagar och bryts. Berikad med antioxidanter, återfuktande vitamin E, F och C. Appliceras varannan dag under en vecka. Kan även fungera som baslack. För mig gör det det. Jag använder det som baslack hela tiden och älskar det. Så bra! Lättapplicerat, ursnyggt och hållbart. Perfekt för mig som ofta fixar naglarna så långt på kvällen innan och sedan toppar med färg först efter arbetsdagen. Eftersom det är svagt färgat får man superfräscha naglar i väntan på annat över. Ett hett tips! Jag är redan inne på tredje flaskan. 

KICKS Cuticle Oil (99 kr) är också ett fynd. Enligt produktbeskrivningen är den berikad med fem naturliga oljor: mandel-, avokado-, jojoba- och makadamiaolja samt ekologisk arganolja. Oljan har återfuktande, skyddande och stärkande egenskaper. Masseras in i naglar och nagelband varje morgon och kväll enligt pressinfon, oftare tycker jag. Så ofta som möjligt och oftare ju mer kontakt med vatten man har. Just KICKS Cuticle Oil är riktigt bra. Den doftar gott av persika och sjunker in snabbt i nageln. Går bra att lacka snabbt efter. Tror minsann att detta är min nya favoritnagelolja! Måste se till att testa KICKS Cuticle Oil Pen (89 kr) också. Sådana pennor är bra att ha på språng tycker jag.

Har ni provat någon nagelvård från KICKS eget märke? Vad tyckte ni?

2 kommentarer:

  1. Jag har varit nyfiken på de här produkterna så det var jättebra med en recension på dem! Stort tack, nu vet jag vilka jag ska kolla in och vilka jag ska undvika!

    SvaraRadera