tisdag 18 juli 2017

Recension: Clinique Pep-Start HydroRush SPF 20 Moisturizer


På Cliniques hemsida beskrivs Pep-Start HydroRush SPF 20 Moisturizer (240 kr/ 50 ml) som en "oljefri fuktighetscreme som direkt fräschar upp huden och håller den mjuk hela dagen. Tack vare HydroRush - vår avancerade fuktteknik - kan huden stå emot stressande och skadande faktorer". Den lovar hälsosam glöd till huden och skydd mot solens strålar. 

Jag gillar dess kusin, Pep-Start HydroBlur Moisturizer, väldigt mycket och hade stora förhoppningar på den gula varianten med SPF. Tyvärr är krämerna inte särskilt lika. HydroRush SPF 20s formula är helt vit, rikare och känns tyngre (men mer vårdande!). Den lätta moussekänslan och fuktmättade sidenmatta ytan finns inte i gula burken. Om man bortser från detta gillar jag den ändå. 

Pep-Start HydroRush SPF 20 Moisturizer är krämig, ger bra med fukt och beter sig väl med smink. Jag tror inte att den passar oljig hy, men för oss övriga funkar den fint. Nu i varmaste sommaren blir jag blank och tycker solskyddsfaktorn är i underkant, men resten av året är den en bra dagkräm. Önskar bara en kombination av primereffekten i Pep-Start HydroBlur Moisturizer och solskydd i en produkt framöver...

Har ni testat Clinique Pep-Start HydroRush SPF 20 Moisturizer? Vad tycker ni?

2 kommentarer:

  1. Har inte testat någon av Pep-start krämerna mer än som produktprov, men efterlyser samma kombo som du.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en svårfunnen kombo!

      Radera