fredag 27 januari 2017

Waterclouds Volume Care

Waterclouds volymserie Volume Care finns schampo och balsam som är särskilt utformade för att skapa fylligare och tjockare hår (inget för mig personligen, alltså...) Formulan ska vara skonsam mot känslig hårbotten och inte slita på håret. Med vetegroddsprotein lovas volym, lyster och spänst. Bambu och klängväxten guarana från Amazona, ska hjälpa till att stärka hårstråna och ge glans. Fukt och elasticitet tillförs från havsmineraler och alger. 

Volume Care-serien är främst tänkt för tunt och fint hår, alltså typiskt skandinavisk hårkvalitet. Jag kan tänka mig att de kommer att bli storsäljare. Märket Waterclouds är svenskt och produkterna produceras här, vilket gynnar både miljö och plånka.  Schampo och balsam kostar ca 146 kr styck för 250 ml, jag tycker dessutom att flaskorna är söta. Just volymserien är som sagt inget för just mig, men leave-inkrämen Reviving Curl Cream från samma märke är en storfavorit.

2 kommentarer:

  1. Jag älskar waterclouds relieve-serie, framför allt balsamet! Volym är absolut nåt mitt hår kan behöva, jag har väldigt fina tunna strån men jag försöker prioritera min känsliga hårbotten så jag håller mig nog till Relieve:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. ibland är det inte lätta att välja...

      Radera