torsdag 26 januari 2017

Recension: Vision Haircare Curl Up

Denna torsdag ska vi kika lite på en recension. Curl Up (200 ml, 159 kr) från Vision Haircare är en spray som ska hjälpa till att ge definition och glans till lockar. Den ska även motverka friss och "få fart" på lockarna. Sprayen är tänkt att applicera i torrt eller handukstorkat hår. 

Jag hade mycket höga förväntningar på Curl Up, och då är det lätt att man blir lite besviken. Det är inte det att jag inte gillar den, det är bara det att jag hoppats på mer. Lockarna blir bättre och absolut glansigare, men ensamt i håret efter hårtvätt är det för lite fart, fukt och stadga i Curl Up för mig. Tillsammans med exempelvis Reviving Curl Cream från Waterclouds ger däremot Curl Up det lilla extra; lite mer stuns och mer glans. Jag kommer helt klart att fortsätta använda den och experimentera med den.

Sprayen är otroligt finfördelad och dessutom innehåller den UV-skydd, tummen upp för det! Curl Up beskrivs också som en morgonprodukt för lockiga. Det gjorde mig extra nyfiken, eftersom jag sällan tvättar håret men gärna vill ha lite tjusigare lockar än nattrufset på morgonen. Här upplever jag bra effekt vissa dagar, och sämre andra. Jag spekulerar om det kan bero på fuktfattig vinterluft och de påfrestningar min "sjans" får utstå när tvååringen tvinnar och drar i den under natten. Det får helt enkelt bli mer testande längre fram! Har ni testat Curl Up? Vad tycker ni?

Om leave-inkrämen från samma märke, med det vitsiga namnet Smooth Creaminal, kan ni läsa här. 

2 kommentarer:

  1. Jag blir ofta besviken på hårprodukter tycker jag. Nu senast på Olaplex, tycker mest den gjorde mitt hår elektriskt. Har dock bara testat en gång men känner mig inte så pepp på att fortsätta testningen just nu. Känns som att den måste få åtminstone en chans till dock.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trist, många talar ju så gott om olaplex....

      Radera