onsdag 28 augusti 2013

Nyhet: 4 Superprimers från Clinique

Fler spännande nyheter från Clinique! I september lanserar märket inte mindre än fyra olika Superprimers (280 kr för 30 ml), skräddarsydda för olika behov. Det finns en ofärgad variant och tre färgkorrigernade, som alla jobbar för ett riktigt jämnt underlag för foundation (kräm såväl som puder) att fästa på, allt för ett snyggare, jämnare och mer hållbart resultat.

Med oljefri formula ska de förbereda hudens struktur och "sudda ut" både stora porer, rynkor och fina linjer.
Superprimer Universal Face Primer: färglös formel som slätar ut huden och skapar ett perfekt underlag för applicering av foundation. Passar perfekt för kvinnor som inte har några särskilda hudbekymmer.
Superprimer Color Corrects Redness:  primer med ett stråk av gult som korrigerar rodnad i huden och skapar ett neutralt och jämnt underlag.
Superprimer Colour Corrects Discolorations:  primer med ett stråk av rosa som korrigerar mörka fläckar i huden, ärr efter akne och pigmentförändringar och skapar ett neutralt och jämnt underlag.
Superprimer Colour Corrects Sallowness:  primer med ett stråk av lavendel som korrigerar glåmig eller gultonad hud och skapar ett fräscht och strålande underlag.
Jag är nyfiken, är ni? Cliniques hudvård passar ofta mig så jag tror att jag ska testa någon av dem. Kanske blir det den gula varianten. Lite dämpning av röda kinder eller trista blodkärl är ju aldrig fel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar