torsdag 28 februari 2013

Smoothie Kiwi

Till gårdagens gröna naglar bar jag lika grön sminkning. En-skuggssminkngar är faktiskt riktigt kul ibland! Ber om ursäkt för kisandet, ibland är februarisolen stark! Hoppas att den är det imorgon också, så att det blir en kul holofredag!
 
Den gröna skuggan är L'Oréals Colour Infailable i kulören 019 Smoothie Kiwi. En trevlig sak som jag tycker är lättast att applicera med fingret.

Utöver skuggan: Gull maskara från IDUN Minerals, concealern Boi-ing i nyanserna 01 och 02 samt rouget CORALista och Ultra Plush Lip Gloss i CORALista ur Instant Beauty-boxen Go Tropical från Benefit, Eye Focus Single Eye Shadow i 33 Champagne från IsaDora, UDPP, highlighterpennan Eyebrow Lifter, Eyebrow Styler Color & Shape ofärgad bryngel och Eyebrow Pencil Waterproof i 34 Light Brown från IsaDora.

20 kommentarer:

  1. Jättefint :) matchande örhängen med :) super!

    SvaraRadera
  2. Vilken fin grön skugga. Måste använda mina gröna finingar mer.

    SvaraRadera
  3. Wow, vilken härlig grönfärg utan att det liksom blev för mycket. Starka färger har ju annars en tendens att kunna bli "för mycket" om den appliceras för mycket och på fel platser på ögat, du har fått till det perfekt däremot tycker jag! En annan sak jag tänkte på, har dina ögonfransar förökat sig för de verkas mer, längre och/eller fylligare?! Eller är det en ny mascara än i vanliga fall? :O

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla för allt beröm!

      Fransarna har vi Idun Minerlas Gull som jag testar just nu att tacka för, en riktigt bra volymmaskara!

      Radera
  4. Snyggt! Riktigt cool grön färg. Det ironiska är att man nästan ser skuggorna bättre när du kisar lite. Man ser bättre hur de sammanspelar med ögat och det "ser ut egentligen". I like it :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Vad bra att du ser dem bra, jag kanske ska variera "ögon-poserna" lite mer framöver :)

      Radera
  5. Vad snyggt! Jag kommer vara med på holofredag idag med en grön skönhet ;)
    Kommenterar här för jag kommer sätta mig på ett plan snart till London :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!
      Kul att du är med! OCh så himla härligt d låter med London1

      Radera
  6. Superdupersnyggt och så gillar jag att du kisar för det betyder att det är solsken! Känns så bra att det är 1 mars idag. Tänk att vintern snart är slut!

    SvaraRadera
  7. Det var läckert! Klär dig bra!
    Jag har nån liknande skugga från Isadora som jag inte vet varför jag köpte, (men den var ju billig...) matt ärtgrön. Har bara testat att blanda med vatten och ha som eyeliner, men nu fick jag plötsligt lust att testa den så här! /Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar! Ja, testa! Man blir pigg :)

      Radera
  8. Enskuggssminknkngar är klart underskattade, detta var superfint!

    SvaraRadera
  9. Är riktigt nyfiken på att testa Isadoras eye brow lifter :) kram från Min Boudoir

    SvaraRadera