lördag 16 februari 2013

Ekologiska nyheter till kropp och knopp från Oliva by CCS

I veckan landade tre nyheter från hos mig. Ovan ser ni Oliva by CCS Intensive Moisturising Face Cream (75 ml, 89 kr), en oparfymerad fuktbomb med ekologisk olivolja för smidig och elastisk hud. Krämen innehåller också glycerin, hyaloronsyra, olivlövsextrakt och vitamin E (skyddar mot fria radikaler). Oparfymerat och tubförpackat är precis min melodi, så jag ser fram emot att testa!


Till kroppen kommer Oliva by CCS Body Lotion (450 ml, 99 kr) och Shower Gel (500 ml, 89 kr). Bra pris och pumpflaskor, även det uppskattas av mig. Kropsskrämen är parfymrfri, men lyxigt krämig. Den innehåller bland annat sheasmör, glycerin och ekologisk olivolja. Absorberas snabbt.

Duschkrämen är lätt parfymerad, men det tycker jag är helt okej, eftersom man ju sköljer av den efterhand. Den innehåller olivlösvextrakt och andra råvaror som är utvalda för att belasta miljön minimialt.  Jag återkommer med recensioner inom kort! Just nu har jag en del att recensera, så jag kanske ska ta mig i kragen och köra en liten recensionsvecka snart...

Samtliga produkter här är fria från parabener, mineralolja och silikon.

2 kommentarer: