torsdag 18 maj 2017

Recension: Lumene Lähde Purity Dew Drops Hydrating Eye Gel


Ögonkrämen Purity Dew Drops Hydrating Eye Gel (199 kr) från Lumenes hudvårdsserie  Lumene LÄHDE är en trevlig liten sak. Bibehållen fuktbalans dygnet runt med rena och kraftfulla ingredienser från den nordiska naturen utlovas i hela hudvårdsserienI den ljusblå ögongelén finns provitamin B5, björksav och rent arktiskt källvatten som lovar skonsam kontinuerlig återfuktning. Gelen är parfymfri (hurra!) och ska motverka mörka ringar under ögonen. 

Jag har provat den i flera veckor, morgon och kväll. Den är bra! Skön, svalkande och går fort in i huden. Den passar bra under smink. Mina mörka ringar rår den inte på, men vilken ögonkräm gör det? Den är som sagt en gel och inte en kräm, så den är ganska lätt. Fukt har den dock gott om, så det var bara medan det forftarande vad minusgrader ute jag tyckte att den var i lättaste laget. På sommarne är den perfekt. Enkel och prisvärd.

2 kommentarer:

  1. Det låter som en bra produkt! Och nej, jag tror inte nån kräm rår på det mörka under ögonen, det är nog att ha orealistiska förväntningar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det mörka finns ju faktiskt under huden!

      Radera