onsdag 10 maj 2017

Nyheter från The Body Shop med Drops of Youth anti-pollution duo

The Body Shop lanserar två nyheter för att rädda huden från föroreningar och UV-strålning som riskerar att bidra till för tidigt åldrande. Drops of Youth™anti-pollution duo, som består av Youth LiquidPeel och Youth Fresh Emulsion Anti-Pollution SPF20PA+++ som berikats med tre växtstamceller: edelweiss, martorn och strandsilja.  Enligt The Body Shop är föroreningar "osynliga partiklar som har förmågan att tränga ner till hudens och hårets  djupare lager, och där bryta ner kollagenet" Med sin revolutionerande konsistens, som förvandlas från gelé till peeling, fångar Youth Liquid Peel (145 ML / 225 KR) orenheter, föroreningar och döda hudceller, och tar direkt fram en fräschare och friskare hud.  

Peelingen gör så att säga underarbetet och sedan ska huden skyddsa med  Youth Fresh Emulsion Anti-Pollution SPF20 PA+++ (50 ML / 325 KR / I BUTIK I MAJ). Krämen beskrivs som "en kraftfull men ändå ultralätt daglig fuktighetsbevarare som hjälper till att skydda mot föroreningar och hålla huden fräsch". Den innehåller naturens egna anti-föroreningar timjan och buddleja, och bredspektrum UVA- och UVB-filter. 

Jag gillar Drops of Youth-serien och superserumet Nutriganics Drops Of Youth sedan tidigare och blir nyfiken direkt. När jag jobbar, och således är i stan varje dag, känner jag verkligen av de påfrestningar som beskrivs. Min hud skulle säkert må bra av både peelingen och emulsionen! Vad säger ni, blir ni nyfikna på Youth LiquidPeel och Youth Fresh Emulsion Anti-Pollution SPF20PA+++?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar