söndag 26 februari 2017

NailArt Sunday med Candy Craves


Godkväll! Jag tänkte passa på att vara med i NailArt Sunday hos Lacky Corner. Det blir spännande att se om det finns fler liknande bidrag. Jag har, som ni ser, målat en skittle med Depends senaste kollektion Candy Craves bestående av minilack i marknadskaramellfärger (i begränsad upplaga). Det är en kollektion som verkligen manar till cirkusmanikyr tycker jag! Jag är ganska kluven till lacken; de är skira (tre lager var här), lite strimmiga och frostiga. Dessutom torkar de långsamt. Tillsammans kommer de dock bäst till sin rätt. Här ser de verkligen ut som glansiga hårda karameller!
Jag har gula 5044 Gumm Treat på ringfingret, äppelgröna 5045 Yum Yum på långfingret, blå 5047 Mint Drops på tummen, rosa 5049 Sweet & Delicious på pekfingret och lila 5050 Cotton Candy på lillfingret.

6 kommentarer:

 1. Ja de påminner ju lite om skimrande karameller helt klart men nja, inte så kul. Gillar dock din skittle, jag ska också göra en sån med dem, kom mig dock inte för i helgen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns som att de är i skittle de funkar bäst!

   Radera
 2. Fint, men baserat på ditt omdöme så tror jag att jag sparar mina lackpengar till andra kollektioner. Frostigt tycker jag om, men torka långsamt har jag inte riktigt tålamod med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. aha, det gör du rätt i tror jag :)

   Radera
 3. Som skittle var det ju riktigt fint, men tyvärr tycker jag att det här är en rätt gräslig kollektion faktiskt.

  SvaraRadera