onsdag 15 februari 2017

IsaDora våren 2017 Cool Matt

Vår i luften, iallafall i Skåne, och dags att ta en titt på vårens kollektion från IsaDora, Cool Matt. Trenden är matt, nautral, rosa, skulpterad och romantisk. Fint!

Vårens stora nyhet är paletten ovan, IsaDora Eye Sculptor Bar (159 kr)

Jag måste säga att jag blir väldigt sugen på den! Just att den stora basskuggan är störst är en en styrka tycker jag. Paletter med för lite ljust i blir sällan använda och tar slut i ojämn takt. IsaDora Eye Sculptor Bar innehåller fyra matta nyanser och en skimrande highlighter. Skuggorna ska vara lätta att mixa, ha en silkeslen textur och sitta länge. Plus i kanten för spegel i locket!

Brynen är också i fokus och två brynneheter presenteras: Eye Lifter Duo Highlighter (109 kr) är en duohighlighter som lyfter och ljusar upp området runt ögonen med både en matt och en skimrande nyans. Kul, den verkar var en vidareutveckling av Eyebrow Lifter Highlighting Pen som jag gillar. 

3-i-1 highlightern kan användas som highlighter på brynbenet och i inre ögonvrån, för att ljusa upp och neutralisera röda och mörka ögonlock eller på vattenlinjen för en öppen och vaken blick. Låter bra!

Precision Brow Pen (89 kr) är en uppskruvningsbar brynpenna (som man slipper vässa) som kommer i de tre nyanserna 70 Dark Brown, 72 Medium Brown och 74 Taupe.

Finfina Perfect Blush (119 kr) kommer i två nya färger, 53 Coral Glow och 61 Cool Pink. Jag blir akut sugen på båda!

Vårens lack ser ni här. Tre nyaner rosa Wonder Nail (79 kr) 544 Nude Attitude, 545 Dolce Rose och 546 Cool Mauve. De ser söta ut, men jag kunde nog önskat med lite mer variation i färgskalan.

För komplett matt look rekommenderas Gel Nail Lacquer Matt Top Coat (89 kr).

Sist, men inte minst, läppnyheterna. Ultra Matt Liquid Lipstick (129 kr) kommer i tre nya färger: 07 Dolce Rose, 09 Vintage Pink och 11 Cool Mauve. De ser söta och bärbara ut tycker jag.

Mer läppnytt. Ny färg av Lip Desire Sculpting Lipstick (139 kr) med  54 Dusty Rose, ny färg av Perfect Matt med 08 Bare Blush (129 kr) och nya färgen 54 Dusty Rose i Sculpting Lipliner Waterproof (89 kr).

Vad tycker ni om  IsaDora Cool Matt? Jag gillar ju ofta mer färg, men blir samtidigt väldigt inspirerad av den fina promobilden. Rougen, paletten och bryngrejerna blir jag mycket nyfiken på!

4 kommentarer:

  1. Ser fint ut! Måste kolla in det i butik.

    SvaraRadera
  2. Jag är också nyfiken på paletten, tycker den verkar vara väl genomtänkt och användbar.

    SvaraRadera