onsdag 4 maj 2016

KICKS Ready, Set, Glow! Vitamin C

Att KICKS lanserat egen hudvård har väl inte undgått någon vid det här laget. Trevligt nog satsar de nu på en ny Vitamin C-serie med namnet Ready, Set, Glow!. Jag har fått hem ett Starter Kit (129 kr, bra pris!) för testning. I kittet ingår:
Ready, Set, Glow! Vitamin C Face Tonic (50 ml) som ska återställa fuktbalansen samtidigt som den lätt exfolierar huden för ny fräschör och lyster. Utöver c-vitamin innehåller den extrakt från jasmin och passionsfrukt som verkar utjämnande och lugnande. 
Ready, Set, Glow! Vitamin C Day Fluid SPF 25 (20 ml) är en lätt dagkräm med SPF 25 och skyddar huden från yttre påfrestningar. C-vitamin och rikligt med fukt ska ge ny lyster och fräschör 
Ready, Set, Glow!Vitamin C Night Sleep Mask (20 ml) är en nattmask, alltså en ansiktsmask att sova med. Sådana är helt klart på modet just nu! Denna ska ge mycket fukt och har en lätt peelande effekt för ny lyster. Applicera efter rengöring varje kväll. 
Ready, Set, Glow! Vitamin C Eye Cream (5 ml) lovar att reducera mörka ringar och dämpa svullnader under ögonen. Innehåller peptider, c-vitamin och hyaluronsyra som även ska minska fina linjer.
C-vitamin-hudvård brukar falla mig i smaken, så det ska bli kul att testa. Plus i kanten redan nu för ministorlekar att testa, perfekt till sommar och semester också! Har ni testat KICKS Ready, Set, Glow! Vitamin C? Vad tyckte ni?

4 kommentarer:

 1. Jo jag köpte detta lilla test kit, och den enda produkt jag gillar där är ansiktsvattnet. Det kommer jag att köpa i fullstorlek. Ögoncremen är väl ok, lite "torrt" liksom, passar iof dagtid. Nattmasken är fruktansvärd. Den stelnar och jag känner mig väldigt torr och skrumpen. Dagcremen blir jag också torr av. Jag kommer att använda cremerna ändå, till natten med nåt fett över. Om det nu funkar, för annars kan jag inte använda dom.
  Men alla är vi ju olika, så dom passar kanske jättebra för nån annan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojoj, vi får se vad jag tycker då...

   Radera
 2. Kände att jag var lite negativ här, och var tvungen att testa nattmasken igår kväll igen. Med olja och sedan créme över kändes det bra. Men jag väntade en stund innan jag kladdade över dom andra produkterna. Tyckte dessutom den kändes mindre gräslig. I morse kändes det iaf hur bra som helst. Vet dock inte om jag köper den igen, att man ska behöva ha annat över är kanske inte meningen. Men vi får se. Padsen är jag väldigt nyfiken på! Serumet med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkar lite jobbigt med så många steg! Padsen är jag också väldigt nyfiken på. Gillar jag resten kanske jag slår till på dem :)

   Radera