tisdag 3 maj 2016

Hårvårdsnyheter från Vision Haircare och Nashi Argan

Vision Haircare är ett svenskt hårvårdsmärke som imponerat en del på mig. De har nyligen släppt utväxtsprayen Cover Up som kostar 199 kr för 125 ml och säljs hos frisörsalonger och hos lyko.se. Just jag behöver ju inte utväxtspray, men jag kan tänka mig att många är nyfikna på en sådan. 

Cover Up finns i svart och ljusbrunt, men är på väg även i mörkbrunt. Sprayen är tänkt att temporärt täcka exempelvis grått i utväxten mellan färgningar. Den är inte en "evighetsfärg", men den ska inte heller färga av sig om man svettas eller råkar på regn, utan bleks successivt i tvätten om jag förstått saken rätt. 

Utöver Cover Up har märket också släppt en ny volymgivande serie som ska passa alla hårtyper. Serienär färgbevarande, skyddar håret mot UV- strålning och fria radikaler samt är sulfat- och parabenfri. Jag fick med mig båda produkterna för testning från evenet i Göteborg. Det ska bli spännande att se hur de funkar för mitt torra hår. Plus i kanten för flera olika storlekar på flaskorna! (289 kr 1000 ml, 149 kr 250 ml, 79 kr 100 ml) 

Volumizing Shampoo innehåller pro-vitamin B5 och sojaproteiner som ska göra håret fylligare. Pro-vitamin B5 bevarar hårets fukt på djupt och fyller ut hårstrået så att det blir tjockare och hydrolyserade sojaproteiner gör håret fylligt och spänstigt 

Volumizing Conditioner ska ge volym utan att tynga ner. Innehåller också pro-vitamin B5. Håret stärks och skyddas av ett vegetabiliskt proteinkomplex. I balsamet finns även äppelolja tillför lyster och  gör håret silkeslent och lättskött. 

Lång inlägg detta, men så blir det ibland. Även Nashi Argan presenterades på eventet och jag fick med mig Instant Hydrating Styling Mask
 hem. Leave-inbalsam är ju verkligen min tekopp, så den ser jag extra fram emot att testa.

Instant Hydrating Styling Mask
 (179 kr 150 ml) är återfuktande och lovar silkeslent, glansigt, mjukt och lätthanterligt hår. Den ska reparera skadat hår, reda ut knutar, eliminera friss, förhindra kluvna toppar och skydda mot värme. Jag plattar inte håret själv, men den ska vara bra i kombination med plattång. 

Produkten ska sprayas jämt över längderna i nytvättat, handdukstorkat hår och inte sköljas ur. Kan även appliceras i torrt hår för att "återställa frisyren". Det sistnämnda låter toppen för mig som oftast tvättar håret på kvällen. Testning och recensioner utlovas, håll utkik här i bloggen framöver!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar