onsdag 11 maj 2016

IsaDora Tropical Paradise Summer Make-up 2016

 
Ojoj vad IsaDorasommarkollektion Tropical Paradise imponerar på mig! Härliga knalliga färger precis i min smak. 

Jag var kunde (som oftast) inte komma till pressträffen, men fick trevligt nog ändå hem stora delar av kolektionen till beskådan. Ovan ser ni bland annat  Build-up Exrta Volume Mascara i vattenfast variant (139 kr, den är bra!) och nya färgen 25 Ocean Blue.  Ser fin ut tycker jag.

Kajalpennorna (översta bilden) Perfect Contour Kajal Waterproof (89 kr) kommer i nya färgerna 62 Tropical Blue och 63 Tropical Green. De var tyvärr inte med i mitt kuvert, men jag gillar dessa pennor sedan tidigare så det är mycket möjligt att jag skaffar dem inom kort. Färgade kajaler är kul!


Stjärnan i kollektionen är Eye Shadow Quartet i 07 Tropcial Garden (139 kr). Så fina färger, både blått OCH grönt + lite neutralt, som gjord för mig och en perfekt vän i sommarnecessären. 

Jag kan dessutom avslöja, efter en snabb swatch på handryggen i de sista kvällsstrålarna, att skuggorna är krämiga och välpigmenterade. 

Extra kul känns det att hugga in på denna då jag, efter att ganska länge kört mest neutralt, nyss fått ett förnya sug efter smink i skojiga färger. 

EOTDs utlovas inom kort, kanske såhär fina:

Till naglarna vankas fruktcocktail-färger i form av blålila 732 Papagayo Blue (yay, äntligen tillbaka!), korallröda 526 Paradise Punch, orangea 528 Papaya och ceriserosa 527 Tropical Fuchsia (överst i inlägget). Wondernail kostar numera 79 kr styck. Fina färger!


Till läpparna kommer tre nya färger av eminenta Twist-up Gloss Stick (129 kr): 40 Peachy Pink, 41 Paradise Punch och 42 Fuchsia. Dessa skira men krämiga och vårdande läppkritorna är väldigt bra i sitt prissegment tycker jag. Paradise Punch ser särskilt fin ut.

Jag känner mig nästan överpepp på kollektionen och vet knappt var jag ska börja. Vad tycker ni om IsaDora Tropical Paradise?

6 kommentarer:

 1. Jag älskar den.=) Speciellt palletten.=)

  SvaraRadera
 2. Superhärlig sommarkollektion! Mest pepp är jag nog på lacken och läppglans tror jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den! Jag gillar hela alltet!

   Radera
 3. Jag gillar paletten väldigt mycket! Blir nog ett köp.

  SvaraRadera