torsdag 23 juli 2015

Recension: Clinique Turnaround Revitalizing Moisturizer

Nu ska Cliniques uppdaterade Turnaround Revitalizing-serie finnas ute i butik och jag är redo att recensera. Först ut blir nyheten Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizer, vi tar en titt på min tidigare presentation:
Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizer (365 kr) är en oljefri lättviktslotion som ger omedelbar fukt och utan glans till trött och fuktfattig hy. Den kommer i två kulörer, Rosy Glow och Golden Glow. Jag har Rosy Glow för testning.  
Lotionen innehåller ämnen som hjälper huden att dra till sig fukt från omgivningen och samtidigt hålla blänk i schack genom att kontrollera överskottssebum. Den innehåller också koffein, hyaluronsyra och optiska lysterämnen. Kan användas för sig själv eller under foundation. Det ska bli spännande att testa denna! Jag hade bara önskat att den hade solskydd i sig eftersom det är en dagkräm....
Här har vi verkligen en uppiggande liten sak. Huden får lyster i ett nafs man känner sig snyggare direkt. Men "lättvikt" i beskrivningen var jag orolig att fukten inte skulle vara tillräcklig, men det är den. 

Jag har provat Revitalizing Moisturizer någon enstaka heldag som dagkräm alldeles själv (enstaka p g a bristen på SPF) och då uppför den sig fint. Mest har jag burit den ensam eller med smink på sommarkvällarna. Då är den alldeles perfekt. Fukt och lyster till huden efter en dag i solen. Den är också en väldigt bra ingrediens i grunden för festmejk. Jag tror att den kommer att användas flitigt när vinterglåmet sätter in. Kort sagt, en riktigt trevlig kräm. Stort plus för praktisk tub.
Betyg: 4 av 5
Med SPF hade det blivit en klockren femma! Jag måste ge mig ut och spana in den andra nyansen, Golden Glow, den låter nästan ännu snyggare. Någon som testat?

Recensioner av resten av  Cliniques uppdaterade Turnaround Revitalizing-serie kommer inom kort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar