söndag 5 juli 2015

Recension: The Body Shop Wonderblur

Då och då kikar jag in här i bloggen, idag blir det för att fly hettan en stund och berätta vad jag tycker om The Body Shops Wonderblur™ (245 kr). Till att börja med är det lite svårt att förstå vad det egentligen är för slags produkt. Är det en primer eller ett serum eller något mitt emellan? Jag skulle säga det sistnämnda. Wonderblur ska enligt produktinfon ge intryck av slätare hy och minska intrycket av porer och fina linjer. Tanken är att den appliceras som sista steg i hudvårdsrutinen, innan smink.  

Jag har testat den ganska länge och huvudsakligen använt den efter dagkräm och solskydd på morgonen, som sista topping, eller under smink. Om man bara betraktar den som primer är den bra, men det finns de som är bättre. Dock känns det som om Wonderblur hudvårdar mer än många andra primers, så som primer-serum betraktad vinner den några fler poänger. 

Min hy blir lite jämnare, porerna något mindre (men här kunde effekten varit större!), sminket sitter på plats bättre och framför allt verkar Wonderblur hjälpa till både att matta ner och samtidigt ge lyster och fortsätta återfuktning under dagen. Denna samlade effekt känns himla bra tycker jag. Plus för tub och näst intill doftlöshet, minus för avsaknad av solskydd.
Betyg: 4 av 5
Har ni testat The Body Shop Wonderblur? Vad tyckte ni?

2 kommentarer: