måndag 20 juli 2015

Nytt: IsaDora Face Sculptor Nude och Protect Face Primer SPF30 Tinted

 
Medan jag slappat i sommarstugan har det landat lite nyheter i brevlådan (den digitala diton får nog vänta någon vecka till, men faktiska produkter hugger jag gärna in på). IsaDora lanserar två basprodukter till sensommarbrännan (?), en Face Sculptor Nude för skulptering och en färga variant av ProTect Face Primer SPF 30 med tillnanet Tinted

Jag är väldigt fötrjust i de Face Sculptor-paletter som redan finns, så jag ser fram emot att testa även Face Sculptor Nude (199 kr). Paletten innehåller tre nynser för att skulptera, ge värme och ljusa upp/förstärka. Som ni ser är alla nyanserna ganska matta men med lite lyster. Verkar lovande!

Protect Face Primer SPF30 Tinted (159 kr) är tänkt att användas ensam för att ge en fräsch ton till ansiktet eller som primer för att hålla makeupen på plats. Jag gillar den ofärgade varianten så jag hoppas att nyansen på den färgade funkar för mig. Himla bra med lite extra SPF 30 i fejjan! I punktform ur pressinfon:

 • Effektiv solskyddsfaktor 30 - Brett Spektrum = SPF 30 skydd mot både UVA/UVB-strålar.
 • Unik kollagenpeptid (syntetiskt utvunnen) - reducerar rynkor, fyller ut och gör huden fastare.
 • Oljefri crèmegelkonstistens - känns lätt och verkar fuktgivande för huden. 
 • Perfekt bas - för en fräsch, felfri make-up som håller hela dagen. 
 • För alla hudtyper - även för fet- och blandhy då den är oljefri.

I utskicket fanns också två borstar, Face Sculptor Brush (129 kr, syntet) och Shadow Blender Brush (99 kr, stereliserat gethår). Den förstnämnda använder jag varje dag sedan tidigare, bra med en extra, kanske orkar jag tvätta oftare då. Shadow Blender Brush är också tänkt att skulptera med, men det är nog överkurs för mig. Jag kör mer på tvåminutersrutinen, "semester" är inte så himla semestrigt med två barn som är hemma hela tiden... Hur som helst gillar jag IsaDoras borstar. De är mjuka och prisvärda!

2 kommentarer:

 1. Trion och borsten måste jag kolla in :) känns ju som att den innehåller dom nyanserna man behöver och neutrala färger som kan passa dom flesta och speciellt om man e ny på det där med att skulptera (som jag är) ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Både palett och borste är helt klockrena!

   Radera