lördag 22 november 2014

Påfyllning från Åhléns

Lite lagom sur över att jag missat Clinique erbjudandet som jag själv tipsade om häromvekan på grund av VAB knatade jag in på Åhléns häromdagen för att storhandla. Jag hade en tjugoprocentscheck som brände i fickan och tänkta spana på både det ena och det andra. När det väl kom till kritan var tiden alltför knapp och det blev mest påfyllning av stapelvaror, men det är ju inte fy skam:

  • Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator från Clinique är alldeles osalgbar på fukt, dag som natt, vinter som sommar (här hittar ni min recension). Jag blir så glad när jag hittar lilla burken (30 ml), lätt att ta med och mer hygieniskt än en större burk.
  • Dopp-removern från Depend är världsbäst och man måste ha minst en i reserv hemma. Här slog jag till på en vanlig och en doftfri. Den doftfria har jag inte testat förut.
  • En ny flaska Seche Vite. Det var evigheter sedan jag hade ett ordentligt överlack, men nu var det dags! Kanske också kan räknas som mamma-uppladning?

2 kommentarer:

  1. Alltid skönt att ladda upp lite. Själv uppdaterade jag barnens sängkläder på Ikea häromdagen så nu sover de gott. Känns bra.

    SvaraRadera