måndag 10 november 2014

Clinique Instant Lift for Brows - ny färg

Cliniques dubbeländade brynpenna Instant Lift for Brows (185 kr) är en mångårig favorit hos mig. (Här hittar ni min recension.) 

Det rör sig om vaxbaserad uppskruvningsbar brynpenna i ena änden och ett highlighterstift i andra. Brynpennan ger fin och naturlig färg med lite stadga som sitter bra hela dagen. Den ljusbeigea highlighterdelen innehåller ljusreflekterande pigment som ger brynen en lyft och gör att ögat ser större ut.

I januari utökas färgsortimentet med kulören Black Brown (till höger i bild här). Black Brown säljs endast i Cliniques svenska webshop. Till vänster ser ni Soft Brown. I min recension kan ni se mörkare nyansen Deep Brown, som förvånande nog passar mig riktigt bra. Just nu testkör jag Soft Brown, och den passar faktiskt också riktigt bra.

2 kommentarer:

  1. De låter bra! Går den här pennan att skruva tillbaka? Många brynpennor kan man inte göra det med tyvärr och det är ett skallkrav för mig när jag shoppar till brynen. Hade en brynpenna från Clinique för några år sedan som man inte kunde det med och en morgon vips så tog den slut efter ena brynet. Gjorde mig lagom lycklig då det var innan min tid som sambo och jag stod hemma hos min pojkvän och sminkade mig och således inte hade nån back up...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, vilken brynincident ;) Instant lift för Brows går att skruva tillbaka i båda ändarna, det är ett måste för mig också!

      Radera