söndag 2 februari 2014

Recension: Lumene Arctic Spa


Idag bjuder jag på mina tankar kring Lumenes nya kroppsserie Arctic Spa (följ länk för produktfakta). Familjelivet kallar, så vi tar det i kortform:
  • Doft och förpackningsdesign för hela serien får full pott! Diskret och fräscht är bra beskrivningar på båda. 
  • Arctic Spa Body Lotion (99 kr, 200 ml) känns krämigare än vad lotioner brukar vara, men inte mig emot, jag har ganska torr hy. Den går in i huden snabbt och lämnar huden mjuk och len och lite lugnade precis som utlovat. Plus i kanten för praktisk tub!
  • Lumene Arctic Spa Body Butter (119 kr, 100 ml) känns lyxigt och återfuktar och -fettar mer än lotionen. Jag gillar att burken var plomberad med folie från början och produkten går in snabbt i huden. En del andra kropssmör lägger sig ju lätt utanpå som en hinna.
  • Duschkrämen Artic Spa Shower Cream (99 kr, 250 ml) känns krämig och icke-uttorkande. Bra med vippkork!
  • Skrubben Lumene Arctic Spa Body Scrub (119 kr, 200 ml) är även den krämig. Den har ganska bra riv, men jag som gillar mycket men finkornigt sådant hade önskat mig lite fler och lite mindre korn för att ge högsta betyg. Jag kommer dock tveklöst att använda upp min tub!
Som ni ser är Arctic Spa ett trevligt inslag i mitt badrum. Det är inte alls omöjligt att jag köper samma när den är slut. 
Betyg: 4 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar