lördag 8 februari 2014

Lördagsshopping!

Snart börjar det blir tradition att visa upp lite shopping här på lördagen! I veckan fångade jag lite godbitar från IsaDoras vårkollektion Ray of Light. Kollektionen som helthet kändes inte helt hundra tycker jag, men just dessa tre prylar (och den blå eyelinern) kändes som fullträffar. Här kan ni se färgprover och läsa mer om kollektionen.

Om man köper två produkter ur kollektionen får man en miniflaska med B.B. Cream All-in-One Make-up SPF 12. Följ länk för recension, en himla bra bb-kräm!

Trion Eye Shadow Trio 78 Spring Garden behövde jag nog egentligen inte. Jag har säkert alla färgerna redan, men är man sugen så är man!


Visst ser färgerna våriga och fin ut?

 Rouget Twist-Up Blush & Go är jag väldigt nyfiken på! Av Twist-Up Gloss Stick fick jag alla färger utom 17 Sorbet i mitt pressutskick. Sorbet är den med mest färg och lite varmare i tonen, så jag var mer sugen på den. Den ger som sagt inte mycket färg, men är en himla bra vardagskompis i handväskan. Man kan utan problem applicera utan spegel.

Här ser ni rouget 82 Coral Island och Twist-Up Gloss Stick i 17 Sorbet  på handryggen. Blekare läppfärgen 12 Baby Doll är med längst till höger som referens.

4 kommentarer:

  1. Fina grejer, läppennan skulle jag gärna ha men jag kommer inte att köpa den, hade gärna velat ha lite mer pigment...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är ju mest för mer pigment egentligen, men har på något sätt ändå blivit lite beroende av denna :)

      Radera