tisdag 18 februari 2014

Nyhet från IsaDora: CCC Color Correcting Concealer

IsaDora formligen spottar ur sig nyhter i vår! Nästa lansering (vecka 7) är CCC Color Correcting Concealer (159 kr) - en liten nim concealerpalett som finns i i tre olika versioner: Anti-redness, Neutral och Anti-dullness. 

I varje palett finns fyra olika nyanser av concealers, färgkorrigerare och highlighter. Grönt reducerar rodnad, den persikogula färgen är tänkt att dölja mörka ringar under ögonen och täcka blålila blodkärl och den lila nyansen korrigerar glåmighet och gula hudtoner.

Concealer och färgkorrigerare innehåller bland annat irwinol som är en naturlig olja som reparerar och skyddar huden. Lipex celler förebygger ålderstecken och är antiinflammatorisk. I highlightern finns phytosterols  som är mjukgörande, fuktgivande och antiinflammatorisk samt vegetabiliska oljor som skyddar och förebygger ålderstecken.

Alla tre dosorna låg och väntade i brevlådan när jag kom hem ikväll, så här ska det concealas loss och testas. Bilder och färgprover får vänta tills fritid sammanfaller med dagsljus. Trevlig tisdag på er så länge!

4 kommentarer:

 1. De låg i min brevlåda idag. Känns som en livstidsförbrukning av concealer för mig, hoppas verkligen att de är bra! Vilken tänker du testa först? Den mörka är nog lite väl mörk för oss blekfisar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gav mig på den med grönt i imorse, inte dumt till rödsnuten nästipp ;) Den mörka verkar absolut för mörk, men den ljusa funkade faktiskt överraskande bra. Det blir kul att höra vad du också tycker sen :)

   Radera
 2. Ett sådant paket hade det behövt ligga i min brevlåda känner jag :P hoppas dom är bra, spännande att höra vad du tycker om dom

  SvaraRadera