söndag 7 april 2013

Recension: The Body Shop Brazil Nut

 På sistone har jag lyxat till det med The Body Shops klassiska serie Brazil Nut både i och efter duschen. Doften på produkterna är precis lagom mild och god för att den inte ska störa mig som ibland ogillar starka dofter. Här kommer tre omdömen om de bitar av serien jag använt mest:

Brazil Nut Cream Scrub (200 ml 195 kr) är ganska lagom rivig och återfuktar rejält. Den är perfekt i den torra vinterlufte, eller för den delen efter salta bad, eller som förberedelse för uttorkande sol. Att den är i burk är ett minus i min bok, men det vet ni ju redan att jag tycker, så det ska jag inte tjata mer om här och nu.
Betyg: 4 av 5
Brazil Nut Body Butter (200 ml 175 kr) är mycket rikt men ändå luftigt. Konsistensen påminner om vispat smör. Det mjukgör och återfuktar bra, men jag har stött på andra kropssmör där effekten sitter i längre.
Betyg: 3 av 5
Brazil Nut Beautifying Oil (100 ml 155 kr) är alla tiders, precis som övriga oljor från samma märke. Prova dem om ni inte redan gjort det! (Denna blir en given ingrediens i greklandspackningen.) 
Betyg: 5 av 5
Har ni testat Brazil Nut? Vad tycker ni  om den?

Vitamin E Cool BB Cream, som var med i samma utskick testas för fullt. Recension kommer!

2 kommentarer:

  1. Är mycket förtjust i Brazil Nut serien då de doftar så otroligt gott.
    Oljan är nog min favorit från serien.

    SvaraRadera