torsdag 4 april 2013

Nyhet: L300 BioEneregy

Jag har fått hem lite ny hudvård från gammla klassiska märket L300. Det var länge sedan jag testade något från dem, så jag är nyfiken! L300 BioEneregy består av Perfect Lift för omedelbart och långsiktigt lyft och Hydrate & Repair för stark, återfuktad och fräsch hy. Lite kort om produkterna:
Perfect Lift Day Cream (199 kr/ 50 ml) - stimulerar cellernas syreupptagning och ämnesomsättning mer ekologiskt extrakt från bokträdets knoppar. Målet är bättre hudstruktur, utslätade fina linjer och lyster. Lyftet ska åstadkommas med polysackarider.
Perfect Lift Night Cream (199 kr/ 50 ml) innehåller bokextrakt precis som dagkrämen, dessutom oljor från raps och sheanötter för näring, lugn och mjukhet.
Perfect Lift Eye Cream (179 kr/ 15 ml) - med bokextrakt och samma sackarider som dagkrämen (Glycolift) utlovas slät hud, omedelbart lyft och skydd mot yttre påfrestningar.
Perfect Lift Face Serum (199 kr/ 30 ml) - avancerat ansiktsserum ed bokextrakt som stimulerar hudcellernas syreupptagning och ämnesomsättning för lyft och uppstramning. I en studie upplevde testpersonerna en 78% ökning av fuktnivån i huden.

Hydrate & Repair Day Cream (179 kr /50 ml) stimulerar hudens återuppbyggnad och cellernas reparationsprocesser med hjälp av ekologiskt extrakt från ulltistel. Fuktnivån och barriärfunktionen i huden förbättras och huden upplevs som slätare, mjukare och med mer lyster. Krämen lovar återfuktning hela dagen.
Hydrate & Repair Night Cream (179 kr /50 ml) jobbar med samma ingredienser för att stimulera hudens återuppbyggnad under natten. Dessutom ger sheasmör näring och skydd och bevarar mjukheten.
Jag har inte stött på L300 på länge, men har med liv och lust kört igång med Hydrate & Repair nu direkt. Alla produkterna ovan är fria från parabener och mineraloljor, men milt parfymerade. Burkarna är i glas.

Vilken dags om helst ska jag svara på alla era fina kommentarer och hinna surfa runt hos alla härliga bloggar som jag inte hunnit läsa på länge. Imorgon vankas det förhoppningsvis holofredag här igen. Den som lever får se!

9 kommentarer:

 1. Åh, de nya burkarna är så himla fina. Jag har testat en del produkter från märket genom åren och alltid varit jättenöjd, de har bra grejor till bra priser!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättefina! Men lite opraktiska...

   Jag har också testat en hel del bra grejer från märket, men det var ett tag sedan! Kul att höra att du hittat saker du gillat!

   Radera
 2. Jag gillar verkligen de runda burkarna trots att de förmodligen tar mer plats i badrumsskåpet. Chict!

  SvaraRadera
 3. Fröken Frodig9 april 2013 18:29

  Kul med ny design från L300 (trots burkar) och nya grejor. Ögonkrämen kan jag gott tänka mej, är ute efter en ny snart. Överkomliga priser också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, mkt trevlig design! Jag hade faktiskt nästan glömt bort märket, men efter att ha hunnit testa lite kan jag säga att det verkar mkt lovande!

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Spännande! Har du nån uppfattning/info om nån av dagkrämerna är mindre fet än den andra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag tyvärr inte, den rosa dagkrämen saknades i mitt utskick (fick istället två av den gröna...). Jag ska kolla läget med pr-byrån och återkomma. Kanske kan det bli tävling av den extra gröna :)

   Radera