fredag 11 december 2009

Essie Lollipop

Under den gångna veckan har jag haft lysande vackra Lollipop från Essies Sweet Time of Year , som jag nyligen skickade efter från Trans Design, på naglarna.


Lacket är fantastiskt klarrött. Det är tomat/tomte/orangerött och blårött på samma gång. Ytan är geléeig, högblank och har bra hållfasthet. Ett kanonlack!



Förhoppningsvis lyckas jag fila fram lite adventsönskningar denna helgen. I alla fall mina syskon skulle uppskatta/behöva det... Ha en trevlig fredag allihop!

4 kommentarer:

  1. Åh vad snyggt lack! Detta till sommaren på naglar o tår i flip flopsen blir grymt! Själv ska jag nu måla mina tånaglar mörkröda med Mavala(New Delhi). Ha en Trevlig Helg!!

    SvaraRadera
  2. Peter: Vad kul att du gillade det! Jag är också stort fan =) New Delhi är väldigt fint! Jag har redan hunnit måla om naglarna till ett som är lite likt just New Delhi. Trevlig helg till dig också!

    SvaraRadera
  3. jag är lite tveksam till om jag gilla detta. Eller ja, jag skulle definitivt inte gilla det på mig men på andra kan det vara fint. Jag ha över lag väldigt svårt för röda krämlack, ifall de inte är betydligt mörkare än så här...

    SvaraRadera
  4. Emma P: Aha, detta är rejält knalligt, och inte mörkt alls =)

    SvaraRadera