torsdag 29 januari 2009

Londonshopping

Det blev inte riktigt så mycket skönhetsshopping som jag hoppats. Det är ju inte så lätt, men väldigt kul, när man turistar med sällskap. En liten tur i småbutiker runt Covent Garden och i några varuhus blev det dock. Just Covent Garden, varuhuset Liberty och alla underbara Space NK-butiker rekommenders varmt!


Vad döljer sig då i den lilla fina benefitpåsen?


Jo, en impulsköpt Ooh la lift och en enligt önskelistan inhandlad You rebel lite.


Ooh la lift är en som sagt något av ett impulsköp. Jag vet inte riktigt varför jag köpte den och inte till exempel den hett efterlängtade Coralistan (som var helt fantastisk!). På något sätt kändes det helt rätt när jag stod i den underbart söta lilla butiken vit Covent Garden med sambo och vänner hängandes vid dörren. Jag hoppas ändå att jag blir nöjd med min nya, ännu oprövade, kompis. Vet inte riktigt om hon är en concealer eller en ögonkräm, men vem behöver inte bli "perky-eyed pick-me-up" lite då och då?


You rebel lite
är en "defiantly different tinted moisturizer" med SPF 15 som jag varit nyfiken på länge. Den är fullmatad med lugnande aloe, antioxidanten vitamin E och mjukgörande vitamin A. Jag hoppas att vi ska bli bästisar och att You rebel ska vara den perfekta färgade dagkrämen för mig. Har inte hunnit prova än, men jag återkommer med recension så fort jag hinenr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar