tisdag 5 juli 2016

Nyhet: IsaDora Strobing Face Glow

Götapetter, så fint! Highlighting, Strobing och lyster är som bekant på tapeten just nu och här ser ni IsaDoras senaste svar med både puder- och krämprodukter. Vi tar en titt!

Min tidigare favorit Face Sculptor kommer i ytterligare två nya varianter  av Face Sculptor Strobing (199 kr). Två nyanser finns, Cool Glow för kall eller ljus hudton och Warm Glow för varm eller medium / mörk hudton. 


Nyanserna är tänkta att användas var för sig eller mixas. Jag har fått Cool Glow och kan avslöja att den är riktigt fin. Hastig swatch på handen ser ni här intill. 

Jag är nyfiken även på Warm Glow. Funkar den som bronzer för mig som är ljus? Eller som varm higlighter?

Snedställda Face Sculptor Brush (129 kr) rekomenderas av IsaDora och även av mig. Jag använder den varje dag.


Här ser ni även två tuber med nyheten Strobing Fluid Highlighter (159 kr). Det är en flytande highlighter som ska ge härlig lyster till hela ansiktet eller ensamt på specifika områden. Texturen beskrivs som fjäderlätt och transprent. Den ska hjälpa till att optiskt ta bort fina linjer och ojämnheter med en "Soft Focus Effect" och smälta in fint i huden. Innehåller fuktgivande glycerin. 


Strobing Fluid Highlighter kommer i två nyanser, 80 Cool Glow och 81 Warm Glow. Denna är jag också mycket nyfiken på! Den påminner om min mångåriga favorit Sun Radience Skin Tone Perfector från Lumene (mer om den här, urgammalt inlägg). Funkar utmärkt både blandad i dagkräm, blandad i foundation eller som punkthighlighter. 

Sist, och ännu inte i min ägo, stiftet Strobing Highlighting Stick (129 kr) Skir och krämig textur som lätt smälter in i huden utlovas. Stiftet innehåller mjukgörande bivax och karnaubawax som vårdare och mjukgör. Hög andel av mikrofina pärlpigment ska ge mjuk och lystergivande glow. 

Även Strobing Highlighting Stick har "Soft Focus Effect" som visuellt tar bort fina linjer och ojämnheter i huden. Den verkar påminna om CliniqueChubby Stick Sculpting i Hefty Highlight och det låter lovande!

Vad tycker ni om IsaDora Strobing-gänget? Är ni lika sugna på lyster som jag är?


2 kommentarer:

  1. Behöver penslar är Isadoras bra jag gillar det du visar ska köpa den med ljusast skimmer mvh maria.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag brukar gilla IsaDoras penslar, de är prisvärda tycker jag!

      Radera