fredag 8 augusti 2014

Snabbswatchat: lacken ur IsaDora Coffee & Poetry

Jag måste erkänna att jag inte hunnit spana runt i bloggosfären på länge, så jag vet inte om någon annan redan hunnit swatcha lacken ur IsaDoras höstkollektion Coffee & Poetry. När jag kom hem till mitt paket igår blev jag så nyfiken att jag var tvungen att prova lite snabbt, trots att ljuset inte var det bästa.


På pekfingret ser ni Wonder Nail 789 Purple Prune, på långfingret 790 Black Coffee, på ringfingret 791 Autumn Leaves och på lillfingret 788 Belle Beige.

En bonusbild på 791 Autumn Leaves måste vi ha! Lacket ser precis lika fint ut som jag hoppats. Jag kan inte heller påminna mig om att jag har något liknande i samlingen. Hur ser det ut för er?
 
En extra flaskbild...

...och promobilden. När jag ska klicka iväg detta slår det mig att det är fredag. Tror ni nästa vecka kan vara lagom  för nystart av holofredag? Vi bestämmer det tycker jag! Trevlig helg på er!

6 kommentarer:

 1. Jag tycker Purple Pune ser väldigt fint ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en väldigt trevlig lila nyans!

   Radera
 2. Purple prune och autumn leaves är ju supersnygga. Jag är inte fan av beige lack, men blir jag det någonsin så är nog belle beige det som skulle vara mitt lack. Gillar att det går lite åt rosa hållet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är mina favoriter också!

   Beige är sällan min kopp te, men jag tänker testa detta ändå. Precis som du säger kan den rosa tonen vara bra!

   Radera
 3. om tre mörka lacken ser super snygga ut

  SvaraRadera