söndag 9 juni 2013

Recension: TRESemmé Keratin Smooth

Idag är det dags för recension av hårvårdsserien Keratin Smooth från TRESemmé. Produkterna lovar salongslent frissfritt hår i upp till 48 timmar efter användning och är skonsamma även mot färgat hår. Mirakelmedlet är proteinet keratin som finns naturligt i både hår och naglar, men är uppluckrat då håret känns torrt och frissigt. Serien består av:

Keratin Smooth Shampoo (750 ml 89 kr)
Keratin Smooth Conditioner (750 ml 89 kr)
Keratin Smooth Masque (300 ml 98 kr)
Keratin Smooth Heat Protection Shine Spray (200 ml 89 kr)
Keratin Smooth Oil (75 ml 89 kr)

Jag har testat schampo, balsam, hårinpackning (ej i bild) och håroljan. Om de tre hårtvättsprodukterna tycker jag såhär: De är helt ok, men inte enastående. Faktum är att Split End Repair-serien från samma märke tämjer mitt får bättre. Jag känner mig inte frissfri och har testat produkter som återfuktar bättre. Det är absolut inga dåliga grejer, men jag kommer troligen inte använda upp dem (har ju annat på lut att testa...).

Håroljan gillar jag bättre! Det är en prisvärd och trevlig liten sak i en praktisk förpackning. Tummen upp för den! Håret blir blankt, fint och följsamt och den doftar inte för mycket. Oljan får en fyra i betyg och resten en tre. Lite extra plus i kanten för grymt bra milliliterpris, även om jag personligen föredrar mindre förpackningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar