fredag 15 mars 2013

Dagens öga med Chrome och Graphite Glam

Idag fortsatt jag testa IsaDoras nya skuggor Eyephoria (följ länk för swatches) och det är minsann ett rent nöje. Här har jag använt de två skuggorna Chrome och Graphite Glam. Båda är applicerad med endast lillfingret, på tre sekunder med en otålig bebis på armen. Jag är själv mycket imponerad av resultatet! Hållbarheten verkar också vara bra av vad jag kan se såhär långt.

Här ser ni UDPP,  IsaDora-skuggorna, bronzer och rouge ur Leopard Love Complexion Perfection Kit från Too Faced, Waterproof Eye Pencil i 01 Noir från Yves Rocher och Hypnôse Star Mascara från Lancôme

12 kommentarer:

 1. Snyggt! Gillar skuggor som tar 3sekunder att applicera. Jag går ofta upp 0430 (ca 2gg i veckan) för att resa med flyg eller tåg. Det blir mao långa dagar och sminket ska gå snabbt och gärna hålla åtminstone tills jag kommit fram :-). Ska kolla in Isadoras skuggor när de kommer ut i affären.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Halv fem! Fy sjutton, då gäller det att ha snabbsminkat smink :)

   Radera
 2. Graphite glam är den nyansen jag tycker är snyggast av alla de där skuggorna. Jädrars, den måste jag ha så småningom. Hoppas de inte är limited så att de är slut när mitt köpstopp är över.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är verkligen snygg! Jag tror inte att de är begränsad upplaga, så de borde gå att få tag på även lite längre fram.

   Radera
 3. jättesnyggt, gillar verkligen Graphite Glam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det gör jag också :)

   Radera
 4. De ser jättefina ut! Är jäkligt impad att du kan sminka dig så bra med en bebis på armen dessutom!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst gör det! "Nöden" har ingen lag :)

   Radera
 5. Jättefint! Graphite Glam är nog den snyggaste gråa skuggan jag äger, gillar att den är lite varmare i tonen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Ja, den är grymt snygg. Just grått med varm ton är galet fint, det har du helt rätt i!

   Radera