tisdag 6 februari 2018

Triss i vårnytt från IDUN Minerals

Tur att  IDUN Minerals passar på att lansera nyheter under februari, en av årets tristaste månader! 3 x 3 grejer vankas:

Ögonbrynsgelen Perfect Eyebrows kommer i tre färger;  Light, Medium och Dark (5,5 ml 179 kr). Det är en gel med mineralpigment och fibrer som lovar både fyllighet och färg.

Tre nya lacknyanser kommer också, guldsilvriga Kalksten, bordeauxfärgade Obsidian samt rosa Turmalin. (Det är de tre fäger som lanserades i ett kit i julas) Nagellacken innehåller ingredienser av högsta kvalité och har en long-lasting formula som ger strålande glans. Nagellacken är 5-free  och kostar 95 kr styck. Brukar hålla hög kvalitet tycker jag. Jag blir extra sugen på Kalksten

Mest glädjande nyheten av alla tre är att tre produkter från den eminenta hudvården som lanserades i höstas (min recension här!) kommer i resestorlek. Jag ÄLSKAR resestorlekar. Hygiensikt och bra att de går åt i rimlig takt, och bra när man vill prova nytt. I Moisturizing Travel Collection ingår 30 ml Cleansing Face & Eye Lotion, 15 ml Rich Moisture Serum och 15 ml Moisturizing Day Cream för 249 kr tillsammans. Passa på att testa, vetja!

Produkterna är parfymfria, veganska och tillverkade i Sverige, bra.

2 kommentarer:

  1. Jag har testat de två översta men inte hudvården. Bryngelen är jag lite tveksam till men lacken tycker jag är underbara!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Efter en första prov är jag också lite tveksam till efter första rundan. Hudvården, däremot, är super!

      Radera