torsdag 14 september 2017

Lite påfyllning, och lite nytt

Lättflörtad som jag är "tjänade" jag lite pengar häromdagen genom att utnyttja en mängd fina rabatter (de flesta tyvärr utgångna, tror jag, jag är inte så snabb). Kroppsskrubb är en av de grejer jag verkligen gör gång på här hemma, så att det är befogat att köpa nytt. Jag brukar gillar saltskrubbar och tyckte om kroppskrämen med samma doft, Atlantic Seaweed Gel Cream, så The Body Shop Spa of the World™  Mediterranean Sea Salt Scrub kändes som ett givet val.

Påfyllning av bästa deon Biotherm Deo Pure och nyfikenhetsshopping av Lähde Hydration Recharge Overnight Cream ur Lumenehudvårdsserie Lumene LÄHDE  hos Åhlens. Stora förhoppningar på den! I samma serie har jag tidigare recenserat (och gillar) Purity Dew Drops Hydrating Eye GelLumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer och Lähde Hydration Recovery Aerating Gel Mask.

Sorry för kass bild. Hos Kicks blev det ännu otestade stärklacket Grow Stronger och favoritöverlacket Gel Setter från  Essie samt Daring False Lash Mascara från Kicks Private Label, allt med bra rabatter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar