torsdag 24 augusti 2017

IsaDora Autumn Legends

Idag ska vi kika på IsaDorahöstkollektion för 2017, Autumn Legends. Den är inspirerad av djupa mustiga färger och lyxiga material såsom sammet, fuskpäls, siden och chiffong. Alla tänkbara nyanser av rött samsas och jag måste säga att det mesta faller mig i smaken, särskilt helheten och presentationen.


Stjärnan i kollektionen tycker jag ser ut att vara Blush & Glow Draping Wheel  (229 kr). Det är en palett främst för kinder och ansikte, men ska även funka på ögonlocken. Fem fina färger med rouge (två nästan bronsiga?) och en highlighter. Färgställningen heter 55 Peachy Rose Pop.

Två nya färger Eye Shadow Quartet (139kr), 13 Autumn Legends och 12 Smoky Eyes. Varma Autumn Legends tilltalar mig mest, men jag kan tänka mig att många finner Smoky Eyes väldigt användbar.

Röda skimmerlack, alltså, det är ju något av det bästa! Wonder Nail (79 kr) i 561 Red Legend och 562 Ruby Velvet blir jag grymt sugen på. 560 Vintage Rose känns inte som ett måste.

I Autumn Legends lanseras en helt ny läpprodukt, Liquid Lip Cream (129 kr). Den beskrivs som ett krämigt viktlöst flytande läppstift som ger en behaglig känsla på läpparna. Lättheten av ett gloss kombineras med den rika färgpigmenteringen av ett läppstift. Finns både matt och med skimmer. Fukt och mjuka läppar utlovas. Färgerna heter 06 Berry Brown, 14 Loving Red, 17 Autumn Legend och 18 Brunette. Jag är sugen på de båda röda!


Till läpparna kommer också nya färger (?) av Lip Desire Sculpting Lipstick (139 kr) och Sculpting Lipliner waterproof (89 kr). Dessa läppstift är ju himla bra och Vintage Rose ser ut som en bra vardagsfärg tycker jag.

Sådärja, mycket nytt! Jag har inte hunnit kika på så mycket höstgrejer än, men måste säga att jag känner lite höstpepp när jag ser detta. Så härliga djupa glowiga färger! Vad tycker ni om IsaDora Autumn Legends?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar