söndag 3 juli 2016

Depend satsar på nailart

Depend storsatsar på nailart och jag har fått en hel låda med spännande nagelpyssel att testa. Så roligt med lättillgängliga nailartsprylar i ett snällt prissegment tycker jag. Vi ska titta närmre på innehållet!


Mest spännande, enligt mig, är detta lilla söta stämplingskit med allt man behöver för att stämpla mönster på naglarna. Kostar 139 kr och innehåller bland annat vitt och svart stämplingslack och två små mönsterplattor. Om jag inte har fel för mig har det funnits tidigare (jag har kanske t o m fått ett?), men jag har aldrig hunnit testa. Nu vet jag dock vad jag tänker pyssla med kommande middagslurar!


Här ser ni två varianter av nageldekorationsklistermärken (Nail Stickers, 69 kr), extra mönsterplattor till stämpling (49 kr) och tejp för att maskarea fram mönster eller dekorera med (69 kr). 

I dagarna hade min man på alldeles eget bevåg också klickat hem lite metallisk nageltejp till mig när han köpte något annat från asien. Ska bli roligt att äntligen prova!

För 149 kronor kan man införskaffa en liten återförslutningsbar necessär med fyra verktyg för nagelmålning; tre penslar och ett dotting tool.

 Två trepack lack: svart, silver och vitt för stämpling (139 kr ) eller tre x överlack med blankt, matt och skimrigt (75kr).

Nagelgnuggisar (69 kr), stenar till kropp/naglar (89 kr) nagelstenar (79 kr), stenar till hud och naglar inklusive nagelpiercingsverktyg (169 kr) samt löst glitter (+lim) i två färgkombinationer (89 kr). Här borde väl finnas något för alla? 

Jag tycker att det är väldigt roligt att pilla med nailart, även om jag oftast inte har lust att ha den kvar någon längre stund. Pillande och experimenterandet är roligast tycker jag! Vad tycker ni?

Tejpen och stämplarna lockar mig mest. Ni lär få se resultatet av mina experiment framöver. Gör ni mycket nailart? Är ni nyfikna? Sitter ni inne på en massa tips?

2 kommentarer:

  1. Jag fick också hem de grejerna och gjorde en manikyr med en sticker, lösglitter och prickar igår. Tycker det är jätteroligt att Depend satsar så mkt på nail art verkligen! Det är ju väldigt populärt och det känns som att detta gör det så mkt mer lättillgängligt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ser fram emot att se vad du åstadkommer med alla dessa grejer :)

      Radera