lördag 5 mars 2016

Recension: Exit Argan Oil Pro Hairmask

Hej på er, hoppas ni har en skön lördag!  Jag tänkte bjuda på en hårvårdsrecension av inpackningen Exit Argan Oil Pro Hairmask från Exit Haircare.

Masken från salongsmärket innehåller marockansk arganolja som ska jämna ut hårets fibrer och ge näring, volym och glans. Den lovar återfuktning på djupet och att stärka både hår och hårbotten. Exit Argan Oil Pro Hairmask ska också skydda färg och glans samt återuppbygga styrka och elasticitet. Den rekommenderas för torrt och skadat hår som behöver en fuktboost. Allt från Exit är parabenfritt och är inte testat på djur.

Exit Argan Oil Pro Hairmask kommer som ni ser i en vit plastburk. Inte världens snyggast förpackning, men den stör inte heller. Själva masken är härligt tjock och pärlemorskimrande. Just konsistensen gör nog att man helt enkelt måste ha burk, även om det är lite opraktiskt i duschen. Effekten är bra. Mycket fukt och vård och följsamt hår. Jag uppskattar särskilt att den inte doftar så starkt. Jag kommer absolut att använda upp min burk och kan tänka mig att köpa Exit Argan Oil Pro Hairmask igen. Dessutom blir jag nyfiken på att testa även annat från märket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar