måndag 7 mars 2016

Nytt att testa från Original Mineral

Australiensiska Original Mineral är ett märke jag varit nyfiken på ett tag, men inte kommit mig för att testa. Nu ska det bli ändring på det, när serien Hydrate & Conquer tar plats i duschen. 

Hydrate & Conquer schampo och balsam (249 kr styck) ska liva upp och ge hårt en daglig dos av fukt (hrm, eller veckolig i mitt fall, jag tvättar håret ganska sällan). Förvandling från torrt vinterhår till fräsch och glansig man utlovas. Båda produkterna ska hjälpa till att vårda skadat eller färgat hår som behöver lite extra kärlek. Hydrate & Conquer innehåller en blandning av vitamin A, B, C och E, 13 olika aminosyror och tasmanskt sjögräs som ska göra håret starkare och stimulera hårets tillväxt.


I utskicket fick jag också denna supersnygga guldburk med Original Minerals storsäljare Project Sukuroi (379 kr) som är en reparerande leave-in créme innehållandes guldolja.Den utlovar lent, glansigt och fjäderlätt hår. Namnet Project Sukuroi är hämtat från det japanska uttrycket ’Kintsukurio’, som innebär att man reparerar trasigt porslin med guldlack, tjusigt värre! Produkten lovar att bygga upp även det mest slitna hår och lämnar håret mjukt och återfuktat på djupet.

Hela serien känns mycket lovande efter en första omgång nu i helgen. Recension kommer om några veckor!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar