måndag 17 augusti 2015

Recension: Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer

Om jag förstått saken rätt är det namnet som är nytt för Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer (480 kr). Min testning avslöjar att den är lika bra som föregångaren Turnaround Overnight Radiance Moisturizer, så jag tycker minsann att vi kan återanvända min tidigare recension!

Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer lovar ny energi, återfuktning, mer strålande hy och förbättrad hudtextur - medan du sover. Kastanjeextrakt ska ge skonsam hjälp till hudens egen exfolieringsprocess i de översta hudlagren och inkapslad salicylsyra och sockermolekyler som hjälper till att lösa cellers bindning till varandra och underlätta hudens förnyelseprocess.

Ytterligare en mängd avancerade ämnen ska också reparera huden över natten, binda fukt till de yttersta hudlagren och hindra uttorkning av hudcellerna genom att bunda vattenmolekyler hårdare till dem. Fettsyror från solrosolja, kornextrakt och gurkextrakt stärker hudbarriären tillsammans med squalen som är en växtversion av hudens egen mjukgörare. Slutresultatet ska bli återfuktad, sammetslen och strålande hy, det tackar man inte nej till!

Såhär skrev jag om krämen i min ursprungliga recenison:
Turnaround Overnight Radiance Moisturizer från Clinique är en nattkräm som utlovar mjuk och strålande hud med hjälp av exfolierande salicylsyra och massor av fukt. Eftersom jag har supersvårt att hitta nattkrämer som återfuktar tillräckligt mycket för att jag inte ska känna mig stram i ansiktet på morgonen utan att de är så kraftiga att det täpper till porer, var jag extra nyfiken på Turnaround Overnight Radiance Moisturizer. Nu har jag använt upp nästan halva burken, och kan meddela att resultatet är strålande, trots att mina förväntningar var skyhöga. Jag känner mig ordentligt återfuktad och huden får faktiskt också den berömda Clinique Turnaround-lystern.
Betyg: 5 av 5
Betyget står sig! Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer är fortfarande en av de allra bästa nattkrämer jag testat. Så bra fukt och så härlig lyster. 

Om ni är nyfikna på vad jag tycker om nyheten Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizerhittar ni min recension här. Fler recensioner av produkterna i Cliniques uppdaterade Turnaround Revitalizing-serie kommer inom kort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar