torsdag 13 mars 2014

Nyhet: Clinique Even Better Dark Spot Defense SPF 45

Som ni vet är jag alltid på hugget när Clinique kommer med nytt. På bilden ovan ser ni nyheten Even Better Dark Spot Defense SPF 45. Jag blir inte klok på exakt vilken typ av produkt det är, men jag tror det rör sig om ett serum. Det är dock ingen tvekan om vad den gör, nämligen att den skyddar mot pigmentförändringar.

Solskydd är det allra viktigaste i kampen mot pigmentförändringar och Even Better Dark Spot Defense SPF 45 innehåller därför  riktigt högt skydd mot både UVA- och UVB-strålar. Solskyddet är icke-kemiskt och lovar att var osynligt på huden och att inte irritera. Formulan ska vara riktigt lätt och passa alla hudtyper då den är både icke uttorkande och oljefri. Strålande hud och jämnar hudton på sikt utlovas!

Even Better Dark Spot Defense SPF 45 kommer i butik nu i mars och kostar 270 kr för 30 ml. Som alltid med Clinique är den oparfymerad, allergitestad och testad av både hudläkare och ögonläkare.
 
Just nu testar jag dagkrämen Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer från samma märke. Recension kommer inom kort!

4 kommentarer:

 1. Denna skulle jag verkligen vilja testa :) Mest pga av det höga SPF. Behöver verkligen jag som är så blek!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst verkar den lovande! Jag kommer att testa så jag kan berätta hur den känns :)

   Radera
 2. Låter jättebra! Men är det verkligen rätt pris? Verkar för billigt för att vara Clinique tycker jag. Stämmer det är det kanon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gör det! Jag dubbelkollade, och priset stämmer. 270 SEK eller 230 DKK. Jag har för mig att Cinique ofta är mindre dyra just på solskydd.

   Radera