lördag 8 mars 2014

Depend GelLack vår/sommar 2014

Här ser ni vårens och sommaren GelLack från Depend, år 2014. Många fina färger bland nyheterna, även om det är svårt att visa i flaskorna på bild.

Säsongens färger heter: Candy Floss, Pink Daisy, Delicious Pink, Pink Candy, Pashion Plum, Baby Pink Glitter, Romanitc Plum, Sweet Purple, Orchid Purple, Fresh Mint, Turqoise Calm, Aqua Glitter, Baby Blue, Magic Blue Glitter, Pink Lady Glitter, Sapphire Glitter, Red Passion Glitter, Princess Sparkle Glitter och Midnight Glitter. 

Här ser ni en närmre titt på några av de kulörer jag är mest sugen på, Midnight Glitter, Turqoise Calm, Aqua Glitter, Red Passion Glitter och Candy Floss. Nu ska jag bara klura ut hur jag ska hinna prova några av dem!

I väntan på det tar vi en titt på några av Depends egna bilder! Som ni ser är det pasteller blandat med knalliga och oknalliga glitterlack. Fint!

Hojta till om det är någon nyans ni är extra nyfikna på!

9 kommentarer:

 1. Nån av glitter lacken skulle jag gärna titta närmare på :)

  SvaraRadera
 2. Tyvärr är det nog bara Aqua glitter som lockar mig. Önskade mörka vampiga färger, men det får man väl inte i en vårkollektion antar jag. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får nog väta till hösten :)

   Radera
  2. men äh, vänta, såklart...

   Radera
 3. Jag tycker det ser ut att finnas mkt vackert! Fast använder ju inte gellack då...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, många fina! JAg gellackar ibland, men för oss som vill byta färg så ofta är det ju inte alltid optimalt med den långa hållbarheten....

   Radera
 4. Så fina! Och helt sjukt så måna nyanser dom har nu :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns mycket att välja mellan!

   Radera