torsdag 12 december 2013

Recension: IDUM Minerals maskara Vatn

Maskaran Vatn från IDUN Minerals är en svart tubmaskara som är vattenfast upp till 38°. Färgen kommer från mineraler som blandats med vaxer och passar därmed känsliga ögon. Vatn lovar både volym och längd.

Jag har testat lite till och från och tänkte delge er mina erfarenheter. Det vattenfasta klarar den bra! Jag har satt den på prov bland annat på babysim och det har gått utmärkt. Borttagningen fungerar för mig som andra tubmaskaror, bra, men lite omständigt. Jag tycker att man får gnugga ett bra tag med varmt vatten innan alla fibrer lossnar. Här hade jag föredragit en snabbare process!

Här ser ni maskaran på, dessvärre på ganska förkylda ögon, men som ni ser blir fransarna inte så tokiga! Fransmässigt tycker jag att Vatn klarar sig bra i jämförelser med andra vattenfasta maskaror, bortser man från det vill jag dock oftast hellre ha mer volym! Jag är egentligen inte heller överlag så himla förtjust i tubmaskaror. Om du gillar tubmaskaror, mineralsmink, vattenfast och är på jakt efter maskara för känsliga ögon är dock Vatn förmodligen ett riktigt bra val!
Betyg: 4 av 5
Vatn kostar 199 kr och fullständig innehållsförteckning finns på hemsidan, tummen upp för det.

2 kommentarer:

  1. Just det här med borttagandet gör att jag står över. Annars verkar den jättebra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Iduns vanliga maskaror är egentligen bättre tycker jag. Testa dem istället :)

      Radera