måndag 26 augusti 2013

Nu är de här: Clinique Chubby Stick Shadow Tint for Eyes + ny disk i huvudstaden

 
Nu var det rysligt längesedan jag först berättade om denna spännande nyhet från Clinique, så vi tar den ett varv till! Chubby Stick Shadow Tint for Eyes skulle dykt upp redan i april, men det verkar de inte ha gjort. Nu är de dock äntligen på väg ut! Såhär skrev jag i vintras:

Chubby Stick Shadow Tint for Eyes kommer i åtta nyanser och ska vara både lättapplicerade och hållbara. Man ska kunna bygga färgen till önskad intensitet och Clinique tipsar om att man också kan blanda färgerna för att få fram exakt den färg man vill ha. Pennorna är upp- och återskruvningsbara. Tummen upp för det!
De åtta färgerna heter: Bountiful Beige, Fuller Fudge, Mighty Moss, Pink & Plenty, Curvaceous Coal, Lavish Lilac, Big Blue och Portly Plum. Jag är mest sugen på den beiga Bountiful Beige och de tjusiga blågröna nyanserna Mighty Moss, Big Blue och Curvaceous Coal. Vilken färg lockar er mest?

Chubby Stick Shadow Tint for Eyes kostar 210 kronor styck och är (som alltid med Clinique) allergitestade och helt oparfymerade.
Jag är fortfarande sugen på samma nyanser som när jag först såg dem, hur ser det ut för er?

Ytterligare en nyhet från samma märke: I fredags var det premiär för ny disk med nytt koncept på Åhléns City i Stockholm. Utöver nya lokaler och tekniska nyheter som hudanalys i iPad lanserades det nya konceptet "Service as You Like it". Det innebär i korthet att kunden ska kunna välja om man vill spana runt på egen hand, om man vill ha skyndsam hjälp med en specifik produkt eller om man är sugen på en fullständig konsultation. Himla sympatiskt tycker jag! Vilken kundgrupp man tillhör vid just sitt besök vid disken signalera man genom att ta på sig ett armband.

2 kommentarer:

  1. Tyvärr blev jag besviken på både pigmentering och hållbarhet på dessa. Clinique som brukar hålla så hög klass...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nämen ajaj, det låter ju inte så lovande...

      Radera