måndag 12 augusti 2013

IsaDora hösten 2013: Color Chock

Medan jag hängde på stranden skickade IsaDoras ut sin finfina höstkollektion Color Chock. Idag sommarvärmen med sin frånvaro och vi ska ta en närmare titt på utskicket.

Vi börjar med det bästa! IsaDoras kvintetter är favoriter sedan tidigare hos mig. Nya Eye Shadow Palette i 62 Highlands (179 kr) lär inte bli något undantag. En blandning av metalliskt och matt i höstfärger som passar mig som hand i handske. 
 Här ser ni en snabbswatch på handryggen. Hur skulle ni vilja kombinera skuggorna?

En anna nyhet för hösten är gellinern Gel Eyeliner (119 kr) som kommer i nyanserna 01 Black, 03 Dark Brown (färgprov ovan), 05 Aubergine och 07 Midnight Navy. Fina färger! Auberginen och den blåa kommer utan tvekan att få flytta in hos mig. Förpackningen verkar väldigt smart med pensel i locket. EOTD med denna och paletten kommer så snart jag hinner.

Med i kollektionen finns också  Cream Mousse Eye Shadow (119 kr) i 28 Gun metal och 26 Khaki. Följ länken för att komma till mina tidigare färgprover.


På samma bild ser ni Multi Vitamin Gloss (119 kr) i nya nyansen 36 Raisin. Den ser trevlig ut. Dagens läppar med den är på väg! Till vänster ser ni Perfect Matt Lipstick (119 kr), den populära matta nyheten från föra hösten, som kommer i nya nyansen 06 Deco Rose.

Än är det inte slut på nyheter! Color Chock Glossy Lip Stain är en semipermanent läppfärg som är gloss och läppstift i ett. Den ska vara klibbfri, fuktgivande, behaglig och sitta riktigt bra, men samtidigt vara lätt att ta bort. Den ska bli kul att testa! Färgerna är 48 Chic Coral, 50 Diva Pink, 54 Cabaret Red, 56 Vintage Wine och 52 Foxy Fuchsia. 

Sist men inte minst, lacken: IsaDora Wonder Nail kommer i mullvadsfärgade 771 Little Sparrow,  griegegröna 773 Loden Green med ljuvligt guldskimmer och bärmörka 772 Purple Reign.

Vad tycker ni om kollektionen? Inga överraskningar, kanske, men jag tycker att det känns både gångbart och höstfint! Jag tror att man kan få till några riktigt fina sminkningar med innehållet.

8 kommentarer:

 1. Massor med fina produkter ju! Paletten, glossen och det matta stiftet ser så fina ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är där mycket fint! Jag måste verkligen fånga linerarna :)

   Radera
 2. Paletten, gel eyelinern och det matta läppstiftet. Och varför inte läppglans/stainet? Ge. Mig. Nu. /Lotta

  SvaraRadera
 3. paletten, eyelinern och läppglanset är mina favoriter!

  SvaraRadera
 4. Loden Green ser intressant ut och faktiskt även Eyelinern som jag plötsligt blivit sugen på att köpa en.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Loden Green är ab fab! Eyelinern verkar också lovande, men jag har bara testat hastigt.

   Radera