torsdag 9 maj 2013

Lumene Miracle Lip Sorbet

Färg till läpparna i form av knubbiga pennor är onekligen vårens grej. Clinique var mig veterligen först redan för något år sedan, och sedan har fler märken följt efter. När jag kom hem från Kreta låg hela arsenalen av Miracle Lip Sorbet från Lumene (119 kr) och väntade på mig.  Ni kommer att få se dem på och höra vad jag tycker om dem inom kort. Spontant gillar jag förstås de klara färgerna i mitten på bilden nedan bäst.

Här ser ni alla åtta: 10 Spring Beauty, 11 Sandy Beach, 12 Summer Sky, 13 Blooming Meadow, 14 Fresh Morning, 15 Full of Berries, 16 Wild Raspberries och 17 Come Into Flower. Vilka färger blir ni mest sugna på?

8 kommentarer:

 1. Den ljusrosa ser riktigt snygg ut <3 Lite nyfiken på den plommonlila också!

  SvaraRadera
 2. Å jättesugen på dessa! Nr 13 & 16 :-)

  SvaraRadera
 3. Sandy beach vill jag testa! Är ute efter ett bra neutralt läppstift....

  SvaraRadera
 4. Jag var och pillade på dem på Åhlens för ett tag sen och blev väldigt förtjust i det röda och ett av de bärfärgade. Otroligt snygg, har lite svårt att bestämma mig för vilka jag ska köpa dock...är sugen på några från MaxFactor och Isadora också....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Max Factors har jag nog glömt spana in (hinner ju knappt ut nuförtiden...). Jag ska försöka jämföra dem jag har så småningom, det kanskekan vara till hjälp!

   Radera