måndag 5 juni 2017

IsaDora sommaren 2017 Blue BlissNu ska vi ta en titt på IsaDoras sommarkollektion 2017, Blue Bliss. Den gör verkligen skäl för sitt namn, blått som bara den! Och det gillar ju jag. Vi börjar med blå maskara. Min favorit Grand Volume Lash kommer i två nya blåa nyanser, 41 Blue Bliss och 42 Aquatic (189 kr). Jag vågar, vågar ni?

IsaDora tipsar om att applicera endast på franstipparna för en mer subtil effekt.


Färgglad kajal är perfekt på sommaren tycker jag, och Perfect Contour Kajal waterproof (89 kr) är en penna jag brukar gilla. Den är mjuk och sitter länge. Kan även användas på vattenlinjen. Även den kommer i Blus Bliss och Aqutic.


De senaste somrarna jag efterlyst fler färgade läpprodukter med SPF, och ny är jag äntligen bönröd. Min återkommande favorit i handväskan Twist-up Lip Balm SPF15 (109) kommer i fyra färger, hurra!

80 Sheer Melon, 81 Sheer Cherry, 82 Sheer Raspberry och 83 Sheer Strawberry heter färgerna. Åtminstone melon och jordgubb måste flytta hem till mig. Lite varning med att de har fruktarom, dock...

Mer läppnyheter blir det i form av populära Ultra Matt Liquid Lipstick (129) i nya färgerna 23 Pink Play, 22 Coral Cocktal och 21 Orange Pop. Korall och orange faller mig i smaken!


 I Blue Bliss ingår tre färger Wonder Nail (79 kr): klassikern 516 Regatta (följ länk för NOTD), en ny (i pressinfon) okänd ljusblå  och nya 559 Sparkling Sand. Fina alla tre. Regatta är ett måste om ni inte redan har den.


Sist, men inte minst Perfect Blush i nya 68 Bronze Glow (109). Jag gillar verkligen Perfect Blush-rougen. Här blir jag dock lite fundersam om det är ett rouge eller en bronzer. Blir till att spana in IRL!

Jag tycker att kollektionen ser finfin ut för det mesta, men saknar kanske en palett? Å andra sidan har ju just jag väldigt gott om paletter redan.  Twist-up Lip Balm med färg är jag mest nyfiken på. Sådärja, det var mina tankar lite kort. Vad tycker ni om IsaDora Blus Bliss?

4 kommentarer:

 1. Läckert med blått! Den mörkare pennan ser fin ut! Liksom den mittersta matta läppfärgen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så härligt med färg!

   Radera
 2. De fem kajalpennorna var ju riktigt trevliga. De kan nog vara något =)

  SvaraRadera