måndag 28 november 2016

Shoppla!

Jag har minsann shoppat lite! Jag har varit så nyfiken på Pep-Start HydroBlur Moisturizer att jag gärna ville ha en sådan när de dök upp på clinique.se. Det var erbjudande också, så jag slog till på ett ljuvligt sött läppbalsam också. 

Det bar sig inte bättre än att krämen var slut, men allt detta fick jag ändå med i paketet. Härligt med ny tub av Pep-Start Eye Cream och julfina Cupids Bow.

Clinique Sweet Pot är en dubbelsidig dosa à la fransk makron, men läppskrubb i botten och svagt färgat läppbalsam i locket. Ursöt! Jag valde 01 Red Velvet. Och det bästa: ingen jäkla sliskig doft. Oparfymerat ftw!


Nu var det ju egentligen Pep-Start HydroBlur Moisturizer jag skulle ha, så vid erbjudande på Kicks bar det sig inte bättre än att jag fick handla lite till... Det blev en Just Browsing Brush On Styling Mousse också, i Soft Brown denna gången.

Gåvan (pågår fortfarande, tror jag!):
Liquid Facial Soap Mild 30ml, Moisture Surge Extended Thirst Relief 15ml, All About Eyes Rich 7ml, Compact Slide Duo Eye Shadow i Ivory Bisque/Brown Satin, Long Last Soft Matte Lipstick i Matte Beauty och High Impact Mascara Black 
Nyfiken på nya matta läppstiftet Long Last Soft Matte Lipstick, inte minst!

Med detta nylandat höll jag tassarna i styr på Black Friday. Hur gjorde ni? 

2 kommentarer: