måndag 17 oktober 2016

Nyheter i The Body Shop Spa of the World


Med höstrusk och dito mörker i faggorna är det helt klart läge för hemmaspa. Passande nog lanserar The Body Shop  nu nyheter i serien Spa of the World™.

Skäm bort dig själv och njut av den här lyxiga sparitualen som vårdar kroppen och ger en unik och sublim känsla till huden. Ovan ser ni Japanese Camellia Scented Candle (145 kr) som har mild och avkopplande doft av kameliablomman, som länge varit en del av lugna japanska avkopplingsmetoder. Tunga och gedigna ljus!

Den njutningsfulla ritualen består sedan tidigare av tre produkter, och kompletteras nu med två nyheter:

Brazilian Cupuacu Scrub-In-Oil (295 kr) låter hur härlig som helst.  Näringsrik kraftig olja från Cupuacunöten omsluter ett tjockt, lager av saltkristaller. Mjuk fuktighetsbevarad hud med lyster utlovas!

Flera nya doftljus kommer. Hawaiian Kukui Scented Candle (145 kr) har ljusvax av rapsolja och shiasmör. Solvarma doftnoterna passar ihop med skrubben ovan. Dessa båda har landat hos mig, utlåtande kommer!
Bland uppfriskande produkter finns två nyheter. Atlantic Seaweed Gel Cream (325 kr) är en gelkräm som blir vatten och fukt när den masseras in i huden. Den är full med havsväxter och mentol och ska ha en uppfriskande effekt. Rekommenderas tillsammans med Mediterranean Sea Salt Scrub (som jag blir rysligt nyfiken på!). Krämen ska testat så fort jag hinner. Det är en tung och STOR burk.

För ännu med uppfriskning, tänd Mediterranean Sea Salt Scented Candle (145 kr). Doften känns väldigt fräsch. Det fick flytta in i vårt badrum direkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar