torsdag 12 juni 2014

Nya Chubby Sticks hos mig!

Att jag älskar Cliniques knubbiga små pennor till ögon och läppar, Chubby Stick Shadow Tint for Eyes och Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm, knappast någon nyhet. Därför blev jag himla glad när jag hittade två av de nya färgerna i dagens post. Maken sa att de kanske kom redan igår, men att han glömt dem i vagnen. Hallå, detta är ju jätteviktigt post, mycket viktigare än räkningar och trista brev från Skatteverket!

I brevet fanns också maskaranyheten Clinique Lash Power Feathering Mascara. Den får en närmare presentation i ett eget inlägg inom kort, nu dyker vi tillbaka ner i pennskrinet:
 
Sex nya färger finns i butik sedan den 12 maj. Chubby Stick Shadow Tint for Eyeskommer i kommer i nya färgerna Two Ton Teal, Lots `O Latte och Grandest Gold och Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm i Plumped up Pink, Supreme Sorbet och Jumbo Jasmine


Här ser ni Lots `O Latte och Supreme Sorbet swatchade på bar hud på handryggen. Vist ser de fina ut? Särskilt den underbara nougatbruna nyansen på. Båda pennorna dyker upp i dagens öga och dagens läppar inom kort! Vilken av dem är ni mest nyfikna på?


Jag har några extra färgprover att bjuda på. Det var nämligen så att jag var ute en snabb sväng på lunchen och spanade efter just Chubby Sticksen. Jag provade alla ögonpennorna på handryggen (därav mobilderna), men kunde inte välja färg. Det var ju nästan tur. Nu står Two Ton Teal och Grandest Gold högt upp på önskelistan!

7 kommentarer:

 1. Tror jag blev mest nyfiken på mascaran faktiskt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du behöver inte vänta länge mer info om den :)

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 2. Jag säger också mascaran. Jag gillar den vanliga Lash power så detta kanske kan vara nåt för mig. Jag älskar tjockispennor på läpparna men jag är inte så mkt för de för ögonen, möjligtvis som bas nån gång ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Info och testning på gång!

   Jag är väldigt förtjust i tjockispennorna både till läppar och ögon, tycker det är himla smidigt.

   Radera
 3. Är också nyfiken på mascaran!
  Men pennorna ser ju fina ut.

  SvaraRadera