onsdag 6 oktober 2010

Nytt från Avène


Igår fick jag ett paket innehållande två spännande nyheter från Avène, nämligen nattkrämen Ysthéal+Emulsion och nyheten Extremely Gentle Cleanser, en rengöringskräm som inte måste sköljas av med vatten. Jag åter kommer med mer information om produkterna så snart jag bara hinner. Är det något särskilt ni undrar över, så hojta till!

5 kommentarer:

  1. Spännande grejor! Jag har fortfarande varken testat eller skrivit om mina Avène-grejor som jag köpt, men det kommer!

    SvaraRadera
  2. Ninni: Jag är supernyfiken på vad du tycker! Och på att börja använda dessa =)

    SvaraRadera
  3. jiho, såg rengöringen på deras hemsida och förbannade att den inte fanns här, men nu kommer den :D

    SvaraRadera
  4. Jag gillar verkligen Avènes produkter. Själv har jag Skin recovery cream. Vet inte vad du har för hudtyp,själv har jag torr och känslig. Jag vill veta det mesta om produkterna men särskilt vilka hudtyper du tror de lämpar sig för.Cleansern låter verkligen som något som passar känslig hy.

    SvaraRadera
  5. Anonym: Där ser man jämt så mycket fint som inte finns här i Sverige! Vi får verkligen hålla tummarna för att mer och mer kommer hit!

    Linda: Jag lovar att skriva snarast! Cleansern är säkert utmärkt för känslig hy. Skin recovery cream låter också spännande!

    Jag har klassisk blandhy, men åt det torra och känsliga hållet: jag känner mig lätt torr och stram, är väldigt väldigt ljus, och får då och då en del småfinnar och blir lätt blank i t-zonen.

    Jag borde nog skriva ett beskrivande inlägg om min hudtyp, så att ni som läser vet. Tack för idén =)

    SvaraRadera